Yoga voor zwemmers/triatleten

Ben jij een zwemmer of triatleet en nieuwsgierig naar de voordelen van yoga om (nog) meer uit je sport te halen? Wil je ontdekken dat sportief en gezond zijn meer is dan meters maken op Strava? Wil je je fysiek én mentaal fit voelen? Leer en ervaar dan wat yoga voor jou én je sportprestaties kan betekenen! Ervaring met yoga is niet vereist, nieuwsgierig zijn een pré! ​Yoga is namelijk meer dan de perfecte plaatjes op social media. Laat je verrassen, ook (juist!) als je niet lenig bent! 

'Yoga voor Zwemmers/Triatleten'-clinic (2 uur) 

  • Uitleg over de achtergrond van yoga

  • Ervaren van relevante yogahoudingen voor zwemmers/triatleten 

  • Koppeling van ademhaling en beweging en ademhalingsoefeningen

  • Ervaren van een les Yin yoga in een sfeer van stilte en verstilling 

  • Napraten met thee en lekkers 

  • € 25,- per deelnemer, zie agenda voor aanbod 

Bovenstaande clinics organiseer ik zelf, maar kan ook in samenwerking met jouw vereniging, club of organisatie worden gegeven. In 2018 en 2019 zijn deze clinics onder andere in samenwerking met Zwemanalyse.nl, de KNZB en diverse (dames)triatlonverenigingen georganiseerd. 

krijger 1 website_trans.png

Ik heb de yogaclinic voor triatleten als leerzaam ervaren. Fijn om eens op een hele andere manier met het lichaam bezig te zijn (en daarnaast confronterend, want ook al weet ik al lang dat ik zo stijf als een plank ben, werd dat nu wel heel duidelijk, maar dat ga ik gewoon los laten..). Ik vond de balans tussen serieus aan de slag gaan en af en toe ruimte voor wat ontspanning in de groep erg fijn

Koen, 41 jaar langeafstandzwemmer en triatleet
placeholder-profile-sq.jpg
kindhouding_trans.png

Aanmelding & kosten 

Ga naar de agenda voor een overzicht van de geplande activiteiten. Klik op de activiteit om meer details te lezen over de activiteit, de locatie en klik door om je ticket(s) te kopen. Alle bovenstaande tarieven zijn inclusief BTW. 

Heb je liever maatwerk voor een groep of vereniging? Neem dan contact met mij op! Samen komen we vast tot een leuke activiteit! Dit kan in Nijmegen en omstreken, maar ook bij jou in de buurt.