Ben jij een zwemmer of triatleet en nieuwsgierig naar de voordelen van yoga om (nog) meer uit je sport te halen? Wil je ontdekken dat sportief en gezond zijn meer is dan meters maken op Strava? Wil je je fysiek én mentaal fit voelen? Leer en ervaar dan wat yoga voor jou én je sportprestaties kan betekenen! Ervaring met yoga is niet vereist, nieuwsgierig zijn een pré! ​Yoga is namelijk meer dan de perfecte plaatjes op social media. Laat je verrassen, ook (juist!) als je niet lenig bent! 

'Yoga voor Zwemmers/Triatleten'-clinic (2 uur) 

  • Uitleg over de achtergrond van yoga

  • Ervaren van relevante yogahoudingen voor zwemmers/triatleten 

  • Koppeling van ademhaling en beweging en ademhalingsoefeningen

  • Ervaren van een les Yin yoga in een sfeer van stilte en verstilling 

  • Te boeken voor zwem- en/of triatlonverenigingen of andere geinteresseerde groepen 

  • Prijs in overleg 

 

krijger 1 website_trans.png

Ik heb de yogaclinic voor triatleten als leerzaam ervaren. Fijn om eens op een hele andere manier met het lichaam bezig te zijn (en daarnaast confronterend, want ook al weet ik al lang dat ik zo stijf als een plank ben, werd dat nu wel heel duidelijk, maar dat ga ik gewoon los laten..). Ik vond de balans tussen serieus aan de slag gaan en af en toe ruimte voor wat ontspanning in de groep erg fijn

Koen, 41 jaar langeafstandzwemmer en triatleet
placeholder-profile-sq.jpg
kindhouding_trans.png

Online yogales

Nieuwsgierig naar de voordelen en kennismaken wanneer het jou uitkomt? Voor slechts € 5,- ontvang je een videobestand met een introductieles 'Yoga voor zwemmers'. De les (50 minuten) is te bestellen via het contactformulier o.v.v. 'Kennismaking Yoga'. Na betaling ontvang je het videobestand. De focus ligt in deze les met name op 1) mobiliteit van de schouders, 2) kracht in armen en benen en 3) rompstabiliteit. Ook is er aandacht voor je ademhaling.