Boost je borstcrawl

Wil jij je borstcrawl een boost geven? Heb je een sportief doel, zoals een triatlon of City Swim, of wil je makkelijker recreatief zwemmen? Of is het al even geleden dat je je zwemtechniek hebt aangeleerd? Heb je geen zin in (of tijd voor) een reeks lessen, maar zoek je juist een goede 'boost' in één middag? Dan heb ik het aanbod voor jou! 

'Boost je Borstcrawl' staat garant voor:

  • Leren over de belangrijkste technische aspecten voor een perfecte borstcrawl (60 min)
    Volg een interactieve presentatie over de borstcrawltechniek (ligging, ademhaling, beenslag en armslag)

  • ​​Doen van uitdagende oefeningen voor het verbeteren van je zwemtechniek (90 - 120 min)
    Duik het water in tijdens een praktische workshop zwemmen 

  • ​Individuele video-opnames met verbeterpunten waarmee je direct zelfstandig aan de slag kunt!
    Laat een zwemanalyse maken (binnen 14 dagen ontvang je het filmpje en verslag) of lever een opname aan 

Ben je een open water zwemmer of triatleet? Check dan de agenda op het Boost je Borstcrawl aanbod in buitenwater (periode juni - september). Hierin wordt de inhoud toegespitst op het oriënteren en navigeren, starten, draften en het ronden van een boei.

"Marit zorgt ervoor dat je op een ontspannen en plezierige manier je zwemvaardigheden verbetert. Ze is sterk in het analyseren van je houding en beweging in het water, en kan je gericht adviezen geven. Het is snel, al dan niet meteen zichtbaar. Haar eigen zwemervaring zorgt dat geen enkel persoonlijk doel te ambitieus is". 

lesgeven_trans.png
lesgeven ppt.png

Aanmelding & kosten 

Ga naar de agenda voor een overzicht van de geplande activiteiten. Klik op de activiteit om meer te lezen over de locatie, kosten en klik door om je ticket(s) te kopen. Het is (soms) ook mogelijk om één of twee van de drie elementen (theorie, praktijk of zwemanalyse) van Boost je Borstcrawl te volgen of te boeken. 

Heb je liever maatwerk voor jezelf, een groep of vereniging? Ik hoor het graag. Samen stemmen we mijn inzet en de kosten af. Dit kan in Nijmegen e.o. of bij jullie/jou in de buurt.